Cursus Office Sneltoetsen

 

Om vandaag de dag met succes zaken te doen, dient u onmiddellijk op snel veranderende situaties in te spelen. New Horizons kan u hierbij helpen, door steeds op te leiden in de nieuwste computertechnologie, maar ook in het verbeteren van de vaardigheden en attitude van uw medewerkers.

Opgericht in 1982 tellen we nu, wereldwijd,  ruim 300 centra verspreid over 60 landen. Naast de vestigingen in Eindhoven, Elsloo, Cuijk en Bornem (België) hebben we in Nederland ook vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Dankzij jarenlange internationale ervaring binnen de IT en de voortdurende ontwikkeling van onze trainingsmethodieken zijn we in staat de meest effectieve opleidingen en trainingen te bieden, die perfect aansluiten op de wensen en verwachtingen van miljoenen klanten. Opleidingen en trainingen van zeer hoge kwaliteit voor zowel gebruikers van velerlei toepassingspakketten als voor systeembeheerders, netwerkbeheerders en ontwikkelaars, maar ook op het gebied van computerbeveiliging en Business Skills. De grote verscheidenheid aan opleidings- en trainingsmateriaal en de sublieme faciliteiten maken deze tot een inspirerende uitdaging. New Horizons garandeert u internationale en uniforme topkwaliteit.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam